.
Select Page

4.Dan

Končno nas je pričakal dan brez megle in učenci so lahko videli kje sploh so😃. Seveda smo šli na smučke in vsi so se danes vozili z dvo ali 6-sedo in zelo uživali. Igluje so končali in pripravljeni so na vselitev. Večer smo zaključili z zabavnim druženjem. Jutri je predviden prihod malo prej in sicer okrog 15.ure.

3.Dan

Na tretji smučarski dan smo se avtobusom odpravili na Areh. Kljub megli, smo dobro izkoristili dan na smučkah. V popoldanskem času smo imeli različne igre na snegu. Najpogumnejši so se tudi preizkusili v skokih. Nadaljevali smo z gradnjo iglujev in se zvečer podali na nočni izlet z gondolo do smučarske arene v Mariboru. 

2.Dan

Kljub zanimivim in zahtevnim vremenskim razmeram smo se pogumno podali na edino delujočo smučarsko progo. Snežne razmere so bile spet popolne😉. Popoldne smo se zabavali v globokem snegu in izdelovali igluje. V upanju na še boljše pogoje vas lepo pozdravljamo

1.Dan

Mariborsko Pohorje nas je pričakalo v pravi snežni belini. Kljub močnemu sneženju so učenci uspešno opravili testiranje znanja smucanja ter se po odličnem kosilu, s svojim učiteljem, odpravili na popoldansko smuko. Razmere na smučišču so bile idealne 🙃. Popoldne jih je policist seznanil s pravili varnega smucanja. Prvi dan smo zaključili s kino večerom. 

(Skupno 2.485 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost